Naša najbolja mlada atletičarka Klara Andrijašević niže uspijeh za uspijehom. Klara je postala prvakinja Hrvatske u konkurenciji mlađih juniorki na 3000 metara i brončana na 1500 metara,te seniorska prvakinja Hrvatske na 1500 metara, te ima najbrže istrčano vrijeme na  3000 metara među mlađim juniorkama ove godine.
Takvi rezultati i takva nada Hrvatske atletike nije mogla promaknuti našim izbornicima za reprezentaciju Hrvatske. Klara Andrijašević je dobila istovremeno dva poziva za reprezentaciju. Klara je dobila poziv za seniorsku reprezentaciju Hrvatske!! Tako se Klara pridružila najvišoj klasi Hrvatske atletike. Uz Stipu Žunića, Saru Kolak, Sandru Perković, Blanku Vlašić osvajače olimpijskih, svijetskih i europskih odličja naš grad i naš klub ima veliku čast i mora bit ponosan na ovakav uspijeh Klare.
Također treba naglasiti da se drugi poziv odnosi na Europske Olimpijske igre za mlade (EYOF).Tako je Klara dobila poziv mlađe juniorske reprezentacije za nastup na EYOF gdje ide samo 12 atletičara iz Hrvatske i to 6 atletičarki i 6 atletičara. Olimpijske igre za mlade će se održati u Mađarskom gradu Gyor-u od 23.srpnja do 29.srpnja, te ugostiti sve najbolje mlade sportaše iz Europe. Ovo je prvi put da Grad Makarska ima predstavnika na najvažnijem i najjačem natjecanju za mlade sportaše ikad. Klara će naš Klub, naš Grad i našu Državu predstaviti u utrci na 1500 metara, te tako zaokružiti više nego uspješnu ovogodišnju atletsku sezonu.
Klara Andrijašević ide na Olimpijske igre za mlade i u seniorsku reprezentaciju Hrvatske !!!!!