Hrvatski atletski savez organizirao je pripreme atletičara i atletičarki u Zadru.

Na pripreme su pozvani atletičari po odabiru Izbornika kadetske, juniorske, seniorske i kros reprezentacije te procjeni Stručne komisije. U odabir reprezentativaca prvenstveno su uzeti sudionici velikih natjecanja – Svjetskih i Europskih prvenstava, oni koji su bili vrlo blizu ispunjenju normi za spomenuta natjecanja te ostali atletičari s visokom razinom rezultata sukladno IAAF bodovnim tablicama.

Naša atletičarka Klara Andrijašević i njen trener Stjepko Vodanović prisustvovali su pripremama, te su imali čast biti dio Hrvatske reprezentacije. Klara Andrijašević nakon odličnih rezultata prošle sezone uvrštena je kao potencijalna natjecateljica za Europsko prvenstvo za mlađe juniore i juniorke za koju je ispunila normu nakon zauzetog odličnog 6. Mjesta na Europskim Olimpijskim igrama za mlade prošle sezone.

Klara je na ovim pripremama imala priliku upoznati naše najbolje atletičare i atletičarke osvajače brojnih olimpijskih i svjetskih odličja, te se može pohvaliti jednim novim velikim iskustvom u njenoj sportskoj karijeri.

Pripreme atletičara i atletičarki u Zadru